Unieke workshopsMexicaanse drums
Unieke workshops
Er zijn gasten die op een feest lekker willen luieren in een comfortabele stoel, of die geplakt zitten aan de cocktailbar, maar er zijn ook gasten die het leuk vinden om meete doen aan allerlei activiteiten. Wij hebben veel ervaring in het organiseren van op Mexico georiënteerde feesten en wij bieden ook diverse workshops en activiteiten, zoals een workshop Mexicaanse dans, een workshop Salsa dansen, “De sterkste man van Mexico” (zie: mexicaanse-dans.be), meespelen in de Mariachi band (en natuurlijk op de foto gaan in poncho en sombrero). Wij staan open voor leuke ideeën en kunnen voor u zelfs nieuwe workshops ontwikkelen!

Hieronder vindt u een overzicht van onze Mexicaanse workshops. De bedoeling van onze workshops is altijd om een beetje te leren, maar vooral om heel veel te lachen! De workshops duren standaard 30 minuten, maar langer of korter is altijd bespreekbaar.


Alle Mexicaanse acts op een rij
Prijzen Mariachi, danseressen foodtruck, decoratie
“Cinco de mayo”-themafeest, een compleet themafeest
Mariachi serenade –een kort optreden
Dansers en danseressen
Eten en drinken, een Mexicaanse foodtruck
Decoratie en piñatas voor uw feest
Video’s van Mexicaanse muziek en dans
Foto’s van vorige feesten
Azteka, Maya, Inca shows


Contact vanuit Nederland
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629 457407 of 0644 508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com

Contact from outside the Netherlands
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629457407 of 06 44508525Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com
De Mexicaanse dans workshop


De Mexicaanse dans workshop duurt een half uur; deze kan geboekt worden als losse act (bel ons voor een offerte) of als onderdeel van een avondvullend programma (kijk voor de prijzen op: thema-feest-mexicaans.nl). Deze workshop bestaat uit een demonstratie door onze danseres Mariana uit Veracruz of door een danskoppel (man en vrouw, of 2 danseressen). Daarna geven ze aanwijzingen, op een ludieke manier,over hoe je de Mexicaanse dans kunt uitvoeren!

De Mexicaanse Workshop

De Macho Man workshop ©


Dit is een door ons ontwikkelde workshop; wij noemen hem ook wel: "De sterkste man van Mexico". Wij kiezen een paar stoere mannen die enkele tests/proeven moeten doen om te bewijzen dat zee en echte Macho Man zijn! Van het openen van een deur (op de Mexicaanse manier) tothet lopen als een echte man in de richting van Maria (sexy Mexicaanse vrouw) die een tequila vasthoudt, maar ook het optillen en dragen van je collega of familielid, een instrument bespelen, etc. Alleen zo kan je bewijzen dat je een echte Macho Man bent, want alleen een echte Macho Man krijgt een kusje van de mooie Maria!

De Mexicaanse Workshop

De Salsa, Merengue en Bachata workshop


Dit is een klassieker die nooit uit de mode gaat!Leer de basispassen van de Salsa, Bachata en Merengue. Dans met je eigen partner, of met een collega, of zelfs met de baas voor de gezelligheid. Na de workshop blijven uw gasten de hele avond dansen, want deze workshop is een ware ijsbreker! Als u een koppel als workshopleiders boekt geven zij ookeen geweldige Salsa dansdemonstratie!

De Mexicaanse Workshop

Limbodansen workshop


Deze workshop is vooral geschikt voor later op de avond, als de gastenreeds wat tequila of "cerveza' ophebben. Dan heb je ook het beste resultaat; want dan gaan ze massaal onder de limbostok door… Deze limboworkshop kunnen wij combineren met als prijs een fles tequila (door u of door ons verzorgd tegen inkoopprijs) of romantisch dansen en op de foto gaan met een 2 meter lange slang!

De Mexicaanse Workshop

Taco’s en guacamole workshop ©


Tijdens deze workshop leer je van een echte Mexicaan om in teams de lekkerste taco's en guacamole te maken, zodat je later voor je geliefde deze heerlijke gerechten klaar kunt maken! Arriba, arriba! Deze workshop is ook maagvullend, want de zelfgemaakte taco’s kan je lekker opeten!

De Mexicaanse Workshop

Cocktails maken workshop


Een zeer drinkbare workshop, en nog lekker ook! Leer hoe je de lekkerste Margarita’s maakt (en natuurlijk op de juiste manier opdrinkt ) en hoe je de beste ingrediënten en de juiste glazen en decoratie kiest! Leer om Mojito’s te maken met veel variatie! De lekkerste Margarita, Fruit Margarita, Tequila Sunrise, Pina Colada, Aruba Dushi, Chi-chiColada, Mai Tai en Caipirinha kan je zelf leren maken! Deze Mexicaanse Cocktail workshop is echt een aanrader!

De Mexicaanse Workshop

Boek onze Mexicaanse workshops samen met de Mexicaanse Plaza © (kijk op: mariachimuziek.be) vol gezelligheid, Mariachi’s, dansen, lekker eten, kleurrijke cocktails en vers Mexicaans fruitijs (palletas), decoratieve slingers en leuke muziek!

Unieke workshops Unieke workshops

Unieke workshops Unieke workshops

Unieke workshops Unieke workshops

Unieke workshops Mariachi muziek Mexicaanse dans
Unieke workshops
Unieke workshops Mexicaanse parade acts Looporkest, akoestisch
Unieke workshops
Unieke workshops Indianen show en dans Indianen ontvangst Indiannen en Mexicaanse Dj
Unieke workshops
Unieke workshops Mariachi serenade Reklame, promotie Mexicaanse feest
Unieke workshops

Wat kunt u bij ons bestellen?

Gezellige mariachi live muziek met of zonder danseressen
Mexicaanse muziek is…altijd genieten! Sluit je ogen en luister naar de mariachis uit zonnige Mexico
Vanaf 1 muzikant in Mexicaanse traditionele pak tot een hele band met alles derop en deraan!
U kunt kiezen uit onze klassieke mariachi groep - Mariaci del Caribe en een groep mariachi vrouwen (mariachi mujer) - de Pink Mariachi © vergezeld al dan niet met danseressen.  Geschikt voorFakir show avondvullende optredens maar ook voor een mariachi serenade!
Geschikt voor kleine en grote feesten, voor parades en winkelcentra promoties!

Mexicaanse danseressen voor verschillende mexicaanse dansshows
Geniet van dansen van verschillende winstreken van Mexico: Ciapas, Veracruz, Jalisco enz Allemaal met een andere levendige poort/kleding, muziek en tradities! Onze dansgroep is beschikbaar van 1 tot 20 danseressen / danskoppels. Met mooie choreografien en kwaliteit, originele kostuums is onze dansgroep echt een aanrader! Ook voor grappige en leerzame dansworkshops voor feesten! Geschikt voor kleine en grote feesten, voor parades en winkelcentrum promoties!

Maya, inka en azteka dansers en muzikanten
Pre hispanische dansen en muziek in een unieke spektakel!  Ontvangst met Maya konings en krijgers, muzikanten. Leuke maya vuurdansshows, inca danseressen en een mysterieuze spektakel met mooiste kostuums. Een waare Zuid -Amerikaanse indiannen feest! Ook voor meet en greet met slangen en indiannen! Optredens en fotos met bijzondere rimboe slangen. Geschikt voor kleine en grote feesten, voor parades en winkelcentra promotie!

Pink mariachis © voor bruiloften
Prink mariachis is een mariachi duo bestaande uit Mariana Castellanos en Laura Rivas
Pink Mariachi spelt 1 x 30 min muziek akostisch of verterkt en dans 2 x 10 min mexicaanse dansen (Jalisco en Veracruz, of andere dansen op verzoek) Deze veelzijdige Mexicaanse muziek duo is beschikbaar voor alle denkbare soorten events. Ze zijn heel gewild bij (roze) babyshowers, gay weddings/ felicitatiedienst en alle andere thema's met een "roze" tintje zoals een "pink party"

Mexicaanse eten en drinken
Onze Mexicaanse catering service is heel flexible en bijna aan elk budget aan te passen. Van simple koude of warme hapjes tot uitgebreid dinee staan wij tot uw beschikking met onze leuke en originele foodtruck. Originele mexicaanse catering vind u bij ons! Van nachos met guacamole en taco's en fajita's ( de nederlandse favorieten) tot tamales en mole, en niet te vergeten de mojito's, margarita's en pina colada's! Van foodtruck tot Mexicaanse pleintje gedecoreerd met slingers en gezellige muziek, kunt u op ons rekenen!

Mexicaanse decoratie
Zoekt u naar leuke en autentieke decoratie, kledingverhuur, pinata's (op bestelling alle soorten en maten mogelijk) poncho's sarape's en Calaveras? 
Vraag een offerte bij ons, want vanaf 5 acts hebt de decoratie zelf gratis erbij!
Ga naar onze "prijzen pagina" voor meer informatie over prijzen en samen te stellen pakketen
thema-feest-mexicaans.nl
Ga naar onze "vorige feesten fotos en referenties pagina" om fotos van vorige feesten te zien
themafeest-mexico.nl
Bewonder onze videos op onze videos pagina
todolatino.nl/video/mexicaanse-muziek.html
Zie al onze artiesten, acts en diensten op deze pagina (Alle mexicaanse acts op rij
mariachiband.nl


Meer acts, prijzen, pakket kortingen en verdere uitleg vind je op

Prijzen Mariachi, danseressen foodtruck, decoratie

Mobile: 0629 457407 of 0644 508525 Laura Rivas
E-mail: 
mexicaansefeest@gmail.com

Contact from outside the Netherlands
Tel: 
0320 769037
Mobile: 
0629457407 of 06 44508525Laura Rivas
E-mail: 
mexicaansefeest@gmail.comBETALINGEN:
Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij helaas geen betalingen achteraf kunnen accepteren. Wij accepteren alleen contante betaling op de datum van het optreden, of betaling vooraf op onze bankrekening, steeds tegen afgifte van de factuur. Of 50 % vooraf en 50 % op de dag van de feest, in aanvang, bij aakomst. Wilt u zo vriendelijk zijn om, voordat u een boeking bij ons doet, na te gaan of dat mogelijk is binnen uw organisatie? 

Indien u ervoor kiest om vooraf per bank te betalen, dan verzoeken wij u om uiterlijk 2 weken voor het optreden de gage over te maken op onze bankrekening.
Nogmaals, wij kunnen helaas geen betalingen achteraf accepteren. Bij het niet tijdig betalen van de gage – dus zonder betaling vooraf of contante betaling op de datum van het evenement – behouden wij ons het recht voor om het optreden niet door te laten gaan. Pas na het overmaken van de gage, of na contante betaling bij aanvang, is het optreden definitief bevestigd.
Wij zijn vanzelfsprekend in het bezit van een IPV (Inhoudingsplichtigenverklaring) voor artiesten (loonvrijstelling voor u) en de benodigde bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen.

Al ons decoratiemateriaal is brandveilig gemaakt; wij beschikken vanzelfsprekend over een brandveiligheidscertificaat. Graag vooraf aangeven als u wilt dat wij dit certificaat meebrengen. Als u verder nog speciale wensen heeft m.b.t. de brandveiligheid, wilt u die dan minimaal 2 weken van tevoren aan ons doorgeven?

Unieke workshops Mexicaans Dj en Licht Eten, drinken, foodtruck Mexicaans decor en pinata's
Unieke workshops
Unieke workshops Mojito on tour cocktailman cocktailbar Themafeest Mexicaans Salma Hayek act
Unieke workshops
Unieke workshops Pink Mariachi Mexicaanse zangeres
Unieke workshops
Unieke workshops Alle mexicaans dansshows Mexicaans fotograaf Ontvangst en hosting Azteka Maya Vuurshow
Unieke workshops
Unieke workshops Eezeltje te huur Mixt latin show Mexicaanse workshops Drummers, drumband Indianen en slangen Dia de los muertos
Unieke workshops

Je vind ons via:
vindhier.nl

 

 
Unieke workshops
Unieke workshops

Beschikbaar:


Bent u een evenement, een bruiloft of een groot multicultureel festival aan het organiseren? En vraagt u zich af wat het kost om een Mariachi band te laten optreden?? Wij kunnen een mooie offerte maken voor u!

Wij zijn beschikbaar voor optredens in:
Nederland, Belgie en Duitsland en andere landen op aanvraag
en verder onder andere steden zoals:

Hasselt Herentals Herk-de-Stad Herstal Herve Hoei Hoogstraten Houffalize Ieper Izegem Komen-Waasten Kortrijk La Louvière La Roche-en-Ardenne Landen Le Rœulx Lessen Leuze-en-Hainaut Leuven Lier Limburg Lo-Reninge Lokeren Lommel Luik Maaseik Malmedy Marche-en-Famenne Mechelen Menen Mesen Moeskroen Mortsel Namen Neufchâteau Nieuwpoort Nijvel Ninove Ottignies-Louvain-la-Neuve Oudenaarde Oudenburg Peer Péruwelz Philippeville Poperinge Rochefort Roeselare Ronse Saint-Ghislain Saint-Hubert

Bij bellen en beantwoording van e-mails verklaart de ontvanger akkoord te zijn gegaan met de Algemene voorwaarden van Alegria feestmuziek en aanverwante bedrijven en websites. Neem contact met ons op voor meer informatie. Specifieke informatie en algemene voorwaarden voor de Mexicaanse muziek vindt u HIER.


Copyright ©2018 AstroCat. All rights reserved.